goedkope fietsverlichting
       Klantenservice  klantenservice 038 20 22 398        Voor 15 uur besteld, morgen in huis!              Niet goed, geld terug!              Veilig betalen

Fiets verlichting set

Op deze pagina van fietsverlichten.nl vindt u allerlei soorten verlichting sets voor op de fiets. In elke set zit minimaal één voorlamp en één achterlamp. Voor meer details over de fietsverlichting klikt u op het product. Mocht u vragen hebben over de producten dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw favoriete fietsverlichting.

Sorteer:
Toon:

Alle fietsverlichting sets bestaan uit twee fietslampen: Een voorlicht en een achterlicht. Er zijn vele soorten verlichting sets: Sets die bestaan uit twee losse lampjes en verlichting sets die bestaan uit vast te monteren fietslampen. De losse fietslampen zijn erg makkelijk in gebruik doordat ze op elke fiets te gebruiken zijn. Ze kunnen bovendien aan de kleding of een tas worden vastgeklikt. De fietsverlichting sets die vast worden gemonteerd op de de fiets zijn zeer handig voor het gebruik op maar één fiets. Bijvoorbeeld voor forenzen die elke dag op de fiets in het donker moeten reizen. Hier vindt u alle regels betreft het juist voeren van fietsverlichting.